Kulinárske menu
FAŠIANGY
Naša špeciálna ponuka zohľadňuje sezónnosť a prirodzený životný cyklus jednotlivých surovín, a preto ho sezónne meníme.
Kulinárske menu v čase FAŠIANGOV sme zostavili z fašiangových špecialít.
PREDJEDLO
Domáca huspenina s cibuľkou a octom, zemiakový chlieb 1,3,7
100g | 6,50 EUR
POLIEVKA
Fazuľová polievka s údeným kolenom
0,33 l | 6,50 EUR
HLAVNÉ JEDLO
Zabíjačkový tanier
/domáca jaternica, klobása, pečený bôčik, stupavská kapusta, pečený zemiak s maslom/ 1,3,7
400 g | 16,50 EUR
Strapačky s kapustou, pečený bôčik7
150 g | 250 g | 12,90 EUR
Pečené bravčové rebrá, domáca čalamáda, zemiakový chlieb1,3,7
400 g | 18,50 EUR
DEZERT
Šišky s jahodovým džemom 1,3,7
120 g | 4,50 EUR
Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko a mliečne výrobky, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 oxid siričitý a siričany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše.
Ak máte potravinovú intoleranciu, alergiu alebo špeciálnu diétu, informujte sa u čašníka o možnosti výmeny surovín použitých v receptúrach jedál.
Hmotnosť jedla je uvedená v surovom stave. |Ceny sú uvedené vrátane DPH. Platné od 25.1.2023 .