Kulinársky kalendár

Ponteo restauracia januar

Kulinársky kalendár

Január

RAKÚSKA KUCHYŇA

Naša špeciálna ponuka zohľadňuje sezónnosť a prirodzený životný cyklus jednotlivých surovín, a preto sa jedlá každý mesiac pravidelne menia.

V januári máme pre Vás pripravené chutné jedlá rakúskej kuchyne, ktoré pre našich zákazníkov pripravil team kuchárov reštaurácie Ponteo.


Tafelspitz – varená hovädzia ,,kvetová špička,,
Zwiebelrostbraten – restovaná nízka roštenka
Zanderfilet – pečený zubáč v zemiakovej kruste
Wienerschnitzel – vyprážaný rezeň z teľacieho stehna

Erdäpfelschaumsuppe – krémová zemiaková polievka so slaninkou a čerstvým majoránom podávaná s domácimi strúhankovo-žemľovými knedličkami 

0,3 l | 4,50 EUR


Tafelspitz – varená hovädzia ,,kvetová špička,, podávaná s krémovým špenátom restovanými zemiakmi so šalotkou, blanšírovanou mrkvou, čerstvým chrenom a pažítkou 

200 g | 200 g | 16,50 EUR


Zwiebelrostbraten – restovaná nízka roštenka ,,beiried,, podávaná s viedenskou cibuľkou a pečenými zemiakmi s tymiánom

200 g | 200 g | 22,50 EUR


Wienerschnitzel – vyprážaný rezeň z teľacieho stehna podávaný s kyslým zemiakovým šalátom a brusnicovým džemom

200 g | 200 g | 19,50 EUR


Zanderfilet – pečený zubáč v zemiakovej kruste podávaný s tekvicovým pyré a balsamico redukciou

150 g | 150 g | 15,50 EUR


Kaisertopfenschmarrn – cisársky tvarohový trhanec opečený na karameli podávaný s omáčkou z lesného ovocia a vanilkovým krémom

130 g | 9,- EUR



Darčekové poukazy

Tipy na darčeky pre vašich blízkych

 
 


Miesto, ktoré vám ostane v srdci.

Ponte znamená v latinčine most, spojenie. V Ponteo Activity Park sa v jedinečnej forme spája mesto s prírodou, práca so zábavou, aktivita s relaxom. Je to však predovšetkým miesto, ktoré spája ľudí - rodinu, priateľov, susedov a kolegov.

Chce to len raz prísť a zažiť.