KULINÁRSKE MENU
ŠPARGĽA
Pripravili sme pre vás menu plné jarných chutí. V kulinárskom menu nebude chýbať kráľovská zelenina – ŠPARGĽA, ktorá posilňuje imunitu, pôsobí proti zápalom, odvodňuje, podporuje trávenie, pôsobí ako afrodiziakum.
Ochutnajte slovenskú jar.
JEDÁLNY LÍSTOK
Predjedlo
Waldorfský šalát s kúskami údeného pstruha 4
50g | 100 g | 8,50 EUR
Polievka
Špargľový krém s parmezánovým chipsom 7
0,25 l | 6,50 EUR
Hlavné jedlo
Grilovaný losos na špargli s medovo-horčicovou omáčkou a koriandrom podávaný s pyré z červenej šošovice 4,10
200g | 150g | 24,- EUR
Jahňacie lýtko na víne s koreňovou zeleninou, zemiakové pyré s kúskami špenátu 7
500 g | 160 g |29,- EUR
Medailóniky z bravčovej panenky na restovanej špargli s bernskou omáčkou a gratinovanými zemiakmi7
200 g |150 g | 19,50 EUR
Dezert
Tapiokový puding s kokosovým mliekom a mangovým chutney
150 g | 6,50 EUR
Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko a mliečne výrobky, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 oxid siričitý a siričany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše.
Ak máte potravinovú intoleranciu, alergiu alebo špeciálnu diétu, informujte sa u čašníka o možnosti výmeny surovín použitých v receptúrach jedál.
Hmotnosť jedla je uvedená v surovom stave. |Ceny sú uvedené s DPH. Platné od 1.5.2024.