Kulinárske menu
JESEŇ
Pripravili sme pre vás kulinárske jesenné menu, ktoré oslavuje sezónne suroviny a tradičné chute tejto farebnej sezóny. Naši kuchári spojili dary lesa a jesene, ako sú lesné hríby, zrelé gaštany a lahodná tekvica, aby vám priniesli autentický zážitok s vôňou jesene. Kombinácia poľovníckych chutí, výrazných omáčok, jemných pyré a neodolateľnej gaštanovej panna cotty vás pozýva na kulinársku cestu do jesennej prírody, kde každý pokrm je vyvážený a pripravený s dôrazom na detail.
Doprajte si chvíľu oddychu pri našom jesennom menu. Či už plánujete rodinný obed alebo stretnutie s priateľmi, Ponteo je tým pravým miestom, kde si užijete skvelý čas.
Doprajte si chvíľu oddychu pri našom jesennom menu.
PREDJEDLO
Pečená hokkaido tekvica s chrumkavou pancettou, zmesou listových šalátov a krémovým kozím syrom 7
150 g | 14,50 EUR
Tatársky biftek s nakladanou cibuľkou, horčicovým krémom a chrumkavou cesnakovou hriankou 1,3,7,10
100 g | 9,50 EUR
POLIEVKA
Krémová hríbová polievka so strateným vajíčkom a pažítkovým olejom 3,7
0,25 l | 4,90 EUR
HLAVNÉ JEDLO
Srnčí chrbát na víne s paštrnákovým pyré, šípkovou omáčkou posypané pečenými gaštanami 7
200 g | 150 g | 24,50 EUR
Teľacie ossobuco, zemiakové pyré s hľuzovkovým olejom, omáčka z koreňovej zeleniny 7,9
400 g | 150 g | 19,50 EUR
Filet zo zubáča na masle so šošovicovým ragú, karfiolovým pyré a nakladaným karfiolom 4,7
150 g | 200 g | 18,50 EUR
Krémové dubákové rizoto s hoblinami parmezánu 7
300 g | 14,50 EUR
Gaštanová panna cotta s hruškovým chutney 7
120 g | 6,50 EUR