KULINÁRSKE MENU
JARNÝ DETOX
Objavte s nami vône a chute jarnej prírody a ozdravte svoje telo aj ducha, ochutnajte naše Kulinárske menu JARNÝ DETOX. Menu je špeciálne navrhnuté tak, aby podporilo vaše zdravie a vitalitu, pričom každé jedlo je plné čerstvých, sezónnych a detoxikačných ingrediencií.
**Prechádzka v prírode**
A po vychutnaní nášho jarného detoxikačného menu, čo tak dopriať si niečo pre dušu aj telo vonku v prírode? Vyberte sa na osviežujúcu prechádzku do lesa CHKO Lužné lesy, ktorý sa rozprestiera priamo pri našom hoteli Ponteo. CHKO Lužné lesy je prírodná oáza, ktorá ponúka nádherné scenérie a pokojné prostredie, ideálne na relaxáciu a načerpanie nových síl. Obklopení bujnou zeleňou a spevom vtákov, môžete objavovať krásy tejto chránenej krajinné oblasti, pookriať po zime a vychutnať si prvé jarné lúče.
Naštartujte jarnú očistu .
JEDÁLNY LÍSTOK
DETOX SHOT
cvikla, mrkva, stopkatý zeler, jablko, zázvor
0,1 l | 4,50 EUR
PREDJEDLO
Mini bliny s údeným lososom a creme fraiche 1,3,4,7
50g|9,50 EUR
POLIEVKA
Špenátový krém so syrovými toustami 1,3,7
0,25l | 4,90 EUR
HLAVNÉ JEDLO
Sous vide morčacie prsia s Waldorfským šalátom 7,8,9
/zelerové hranolky so smotanovo-jogurtovým dressingom na mixe listových šalátov s vlašskými orechami
200g|150g| 18,50 EUR
Filet zo Skrei tresky s grilovanou zeleninou, polentou a smotanovou omáčkou 4,7
200g|150g|22,50 EUR
DEZERT
Kokosová panna cotta s bobuľovým ovocím 7
100g|6,50 EUR
Alergény: 1 obilniny, 2 kôrovce, 3 vajcia, 4 ryby, 5 arašidy, 6 sójové zrná, 7 mlieko a mliečne výrobky, 8 orechy, 9 zeler, 10 horčica, 11 sezamové semená, 12 oxid siričitý a siričany, 13 vlčí bôb, 14 mäkkýše.
Ak máte potravinovú intoleranciu, alergiu alebo špeciálnu diétu, informujte sa u čašníka o možnosti výmeny surovín použitých v receptúrach jedál.